Despre noi

 

 

În prezent Ecogran asigură ciclul complet de producție, incluzând întregul complex de etape de la prelucrarea cerealelor până la producția de furaje granulate unice, ambalarea și transportul produsului. Pentru punerea în aplicare a acestui proiect am combinat experiența unor specialiști în industria hranei pentru animale și a cunoștințelor despre realitățile producției animalelor domestice, precum și tehnologiile avansate europene și mondiale pentru produce compuși de înaltă calitate, eficienți, echilibrați.

De ce Ecogran?

Avantajele creșterii iepurilor cu hrana granulată sunt multiple,printre care:

- Crește digestibilitatea hranei și astfel gradul de valorificare a hranei crește și el;

- Iepurilor nu li se mai acordă posibilitatea de a alege ce furaje să consume, astfel încât aveți posibilitatea de a-i hrăni cu o rație complectă de nutriții la fiecare hrănire;

- Datorită temperaturii extreme de ridicate în cadrul procesului de granulare realizat de granulatorul de furaje pentru iepuri, starea sanitară a furajelor este îmbunătățită și astfel se previn unele afecțiuni ale căilor respiratorii;

- Dacă sunt hrăniți în acest mod, iepurii tineri pot zealiza 1 kg de creștere în greutate la fiecare 2,5 - 3,5 kg de nutreț granulat pe care il consumă.

Suntem experți în ceia ce facem

Ecogran vă oferă o gamă largă de amestec de ceriale granulate după o tehnologie individuală, practicată de noi deja de 5 ani in Moldova, pentru obținerea unui rezultat dorit de Dumnevoastră, în creșterea animalelor și păsărilor în urma alimentației cu hrană Ecogran.

Granule iepuri

Granule păsări № 2

Granule păsări № 1

Alte produse

A produs pentru prima dată in Moldova hrană pentru animale . Societatea a fost inființată ca societate cu capital integral privat funcționând in spații proprii de producție și depozitare .

Produsele noastre sunt naturale, nu conțin coloranți și conservanți, și avem grijă ca animalele voastre să fie sănătos și echilibrat alimentate.

ÎNSCRIERE LA NOUTĂȚI

Scrieți adresa dvs. de email în câmpul de mai jos și alăturați-vă forumului de asistență rapidă.