hrănești eco

mănînci sănătos

Costurile minime

beneficii maxime

Materia primă

proaspătă și locală

Noi le pregătim azi,

tu le ai mâine acasă!

Prețuri accesibile

Raport calitate-preț excelent, cu rețete obșinute pe baza cercetărilor științifice ale specialiștilor noștri care fac ca animalele să fie asigurate cu toate cele necesare.

100% naturale

Cu un raport perfect de grăsimi, proteine si carbohidrați, pentru a asigura necesarul zilnic de nutrienți și vitamine care sunt foarte importante pentru animale.

Super sanatoase

Rețete special concepute pentru a asigura tuturor categoriilor de animale o forma excelentă, un tonus mărit, un aspect placut și o sănătate maximă.

Ambalaj cu emblemă

Noi producem ambalajul cu emblemă deoarece falsificarea produselor este un act intenționat de scădere a calității acestora și destinate vânzării.

Suntem experți în ceia ce facem

Ecogran vă oferă o gamă largă de amestec de ceriale granulate după o tehnologie individuală, practicată de noi deja de 5 ani in Moldova, pentru obținerea unui rezultat dorit de Dumnevoastră, în creșterea animalelor și păsărilor în urma alimentației cu hrană Ecogran.

Granule iepuri

Granule păsări № 2

Granule păsări № 1

Alte produse

Rețeta universală pentru animale și păsări

Pentru a veni în ajutorul crescătorilor de animale și păsări în vederea alegerii combinației propice pentru alimentația animalelor, prezentăm mai jos câteva rețete de furaje granulate care se pot obține cu ajutorul granulatorului de furaje:

Granule iepuri
Lucernă 30%
Orz 40%
Porumb 12,5%
Macuc 10%
Tărîță 7%
Calciu 0,2%
Sare 0,3%
Granule păsări № 1
Porumb 50%
Soie 22%
Grîu 13%
Drojdie furajieră 5%
Făină de pește 4%
Premix 2%
Calciu 1%
Granule păsări № 2
Porumb 50%
Soie 15%
Grîu 15%
Drojdie furajieră 5%
Făină de pește 4%
Premix 2%
Calciu 1%
Păsări ouătoare
Porumb 60%
Șrot 15%
Grîu 19%
Tărîță 5%
Calciu 1%
Sare 0,3%
Premix 2%
   

A produs pentru prima dată in Moldova hrană pentru animale . Societatea a fost inființată ca societate cu capital integral privat funcționând in spații proprii de producție și depozitare .

Produsele noastre sunt naturale, nu conțin coloranți și conservanți, și avem grijă ca animalele voastre să fie sănătos și echilibrat alimentate.

ÎNSCRIERE LA NOUTĂȚI

Scrieți adresa dvs. de email în câmpul de mai jos și alăturați-vă forumului de asistență rapidă.